Gyakran Ismételt Kérdések

Karácsonyfa vásárlás online

A nordmann fenyő, vagy más néven a kaukázusi jegenyefenyő (Abies nordmanniana) egy dísznövényként és karácsonyfaként is felhasznált örökzöld, mely már Magyarországon is évek óta igen elterjedtnek számít. Gyakorta azonban tévesen a „normann” vagy a „normand” jelzőt kapja, pedig ennek a fenyőfának semmi köze a normannokhoz, de még csak a róluk elnevezett Normandiához se. Specifikus nevét Alexander von Nordmann zoológus után kapta.o.

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut az igazán fontos dolgokra. A karácsony egy nagyszerű ünnep, azonban a vele járó nehézségek a rengeteg munka és kevés szabadidő miatt könnyedén nyűggé válhatnak. Honlapunkon egyedülállóan több száz még ki nem vágott karácsonyfa közül választhat.  Amennyiben fenyőfáját nálunk online rendeli meg, rengeteg időt spórolhat a hidegben töltött válogatáson és az árusokkal való folyamatos küzdelmen is. Mi csakis a legszebb hazai fenyőket árusítjuk, így megelégedése szinte hogy 100 százalékban garantált! A karácsonyfa árak nem a karácsonyfa eladó kedvétől, hanem az Ön által kiválasztott fa méretétől függenek!

Az, hogy kinek mi tetszik, teljesen szubjektív dolog. Mi azonban egyáltalán nem bízzuk a véletlenre! Előre lefotóztunk és besorszámoztunk több mint 600 fenyőfát, így Ön garantáltan azt a méretű és formájú karácsonyfát kapja amelyik a képen van. Cserére ugyan nincs lehetőség, de a fák még szebbek élőben mint a képeken. A képek jó támpontot adnak a vásárlónak, hogy pontosan milyen fára számítson.

Igen!  Amennyiben kiválasztotta ezt a lehetőséget a rendelésnél, a karácsonyfát előre befaragjuk , beállítjuk a megfelelő talpba, s ha a cipekedés nehézséget okozna, ez ügyben is állunk rendelkezésére! A díszítést már Önre bízzuk. A karácsonyfák házhoz szállítása Budapest minden kerületébe ingyenes, beleértve a környező területeket is.